Det er med stor glede vi kan meddele at Head Energy blir majoritetseier i byggherrerådgiveren Introcon AS.

Introcon gir Head Energy et solid fotfeste innen prosjektutvikling og prosjektadministrasjon i Bergensregionen, som supplerer det etablerte PA-miljøet i Stavanger. Head Energy har ambisjoner om å skape det ledende rådgivende prosjektutviklingsmiljøet i Skandinavia.

-Head Energy er glad for å bli hovedeier i Introcon, et selskap vi har hatt dialog med lenge. Vi deler verdigrunnlag, kvalitetsfokus og kundefokus og vi er svært stolt over å kunne tilby byggherrer førsteklasses tjenester også i Bergensregionen sier direktør for forretningsutvikling og med-gründer i Head Energy gruppen, Nils Haukeland.

Johanne Seierstad som jobber som Prosjektingeniør VA i Head Energy, gleder seg over å få nye kolleger på bygg og anlegg i Bergen

Utvider prosjektutviklingsmiljøet i Bergen

-Introcon har bygget en solid kultur og et imponerende kundegrunnlag og vi ønsker å videreføre dette og gi Introcon mulighet til å utvide satsingen geografisk, sier Øyvind Aarre, daglig leder Bygg & Anlegg i Head Energy.

– Vi har lenge latt oss imponere over Head Energys evne til å kombinere vekst og fornuftig lønnsomhet, med tydelig verdi- og kvalitetsfokus. Vi ser fram til å representere Head Energys byggherre-rådgivermiljø i Bergen og deretter i andre norske byer sammen med prosjektlederkollegaer i Head Energy, sier arbeidende styreleder Jogeir Romarheim og daglig leder Stian Raunehaug.

Introcon betjener anerkjente byggherrer og har solid erfaring med bolig- og næringsutvikling, samt offentlige utviklingsprosjekter. Med investeringen i Introcon kan Head Energy tilby totalt 20 erfarne prosjektledere basert i Stavanger- og Bergensregionen til private og offentlige byggherrer. Head Energy har ambisjoner om å skape det ledende rådgivende prosjektutviklingsmiljøet i Skandinavia og neste steg for Head Energy og Introcon er etablering i Oslo.

Head Energy har siden 2018 bygget et anerkjent prosjektledermiljø med hovedbase i Stavangerområdet. Prosjektledermiljøet i Head Energy teller 13 medarbeidere og betjener en rekke velkjente private kunder, i hovedsak i næringssegmentet, samt offentlige kunder.

Spesialister på prosjektutvikling innen boligsegmentet

Introcon sin virksomhet ble etablert i 2020 og betjener i hovedsak større byggherrer i Bergensområdet og nasjonale kunder. Introcon har syv ansatte alle med solid erfaring med boligutvikling, både fra entreprenør- og ikke minst byggherresiden. Introcon er spesialister på prosjektutvikling innen boligsegmentet og har erfaring med alle prosjektfaser, helt fra tidlig planleggingsfase, via behandling, til bygging og drift.

Head Energys prosjektledermiljøer i Stavanger og Bergen utfyller hverandre med hensyn på kompetanse og erfaring, der Stavanger-miljøet til Head Energy i hovedsak arbeider med næringsbygg og offentlige kunder, mens hovedtyngden av Introcons kunder er boligutviklere. Begge miljøene har imidlertid spisskompetanse på tidligfaseutvikling. Head Energy og Introcon skal samarbeide om å betjene kunder med tilstedeværelse i begge regioner.

Fra venstre: Jogeir Romarheim, Stian Raunehaug, og Erik Hesjedal.

Økt tilstedeværelse i Nordhordland

Virksomheten i Introcon skal videreføres og styrkes med Head Energy som hovedeier. Dagens Introcon-ledelse fortsetter i eksisterende roller. Introcon har hovedbase i Galteråsen Næringspark nord for Bergen, mens Head Energy flytter hovedkontoret til Flesland, i Bergen Sør, høsten 2023. Det er gledelig at Head Energy Konsernet får økt tilstedeværelse i Nordhordland, en viktig næringsregion med mange store virksomheter og ikke minst et gunstig utgangspunkt for aktivitet på Mongstad-basen.

Fra venstre: Dag Eivind Hagesæter, Erik Hesjedal, Johanne Seierstad og Eirik Ferstad.

Flere nyheter fra Head Energy: