Head Energy Introcon utvider virksomheten og etablerer kontor i Oslo. Kristoffer Nedal er ansatt som regionssjef og vil spille en nøkkelrolle når Head Energy Introcon nå tar satsingen på prosjektutvikling og prosjektadministrasjon for byggherrer til et nytt marked.

-Å etablere virksomheten i Oslo har vært en klar strategisk prioritering for oss i lang tid og vi er veldig glade for å endelig være i gang. For oss er Kristoffer Nedal en stjernesignering og vi er overbevist om at vi har funnet riktig person for å bygge konseptet vårt videre, sier styreleder Jogeir Romarheim og daglig leder Stian Raunehaug.

Nedal har bakgrunn fra Trondheim kommune, WSP og Bonava, og har omfattende erfaring som prosjektleder og -utvikler for komplekse prosjekter i tidlig- samt gjennomføringsfase.

–Jeg er stolt over muligheten til å starte et nytt Introcon-kontor i Oslo. Det er imponerende hvor raskt Introcon har inntatt en ledende posisjon i Bergen, og jeg gleder meg til å bygge videre på momentumet på østlandet. Med erfaring fra utbygger- og rådgiversiden vet jeg hvor krevende det er for byggherrer å finne gode rådgivere og prosjektutviklere som kan kombinere det kommersielle med det faglige, for å avdekke og realisere potensialet og de verdiene som ligger i eiendommene, forteller Nedal.

Kristoffer Nedal er ansatt som regionssjef i Head Energy Introcons nyetablerte kontor i Oslo.

Introcon ble etablert i 2020 og leverer tjenester innen prosjektutvikling og prosjektadministrasjon for byggherrer. Selskapet har på kort tid etablert seg som en ledende leverandør av prosjektutviklingstjenester i Bergensregionen.

I mars 2023 ble Head Energy majoritetseier i Introcon og virksomheten ble en del av Head Energy gruppens satsing på bygg og anlegg.

Flere nyheter fra bygg & anlegg i Head Energy