Head Energy BrannCon utvider nå virksomheten og etablerer avdeling i Oslo. Andreas Wang Gulbrandsen er ansatt som avdelingsleder og brannteknisk rådgiver.

-Vi har sett en økende interesse for våre tjenester i Oslo-regionen og hatt et ønske om å utvide virksomheten i den retningen. Når vi fikk med oss Andreas på laget falt brikkene på plass og vi er overbevist om at han er rett mann for å lede satsingen vår i Oslo, sier styreleder og faglig leder i Head Energy BrannCon, Leif Madsen Bærheim.

Andreas Wang Gulbrandsen er utdannet byggingeniør med spesialisering inn brannsikkerhet fra OsloMet. Han har tidligere jobbet for blant andre Norsk Brannvern AS og BER Bygg og Eiendomsrevisjon AS.

-Da denne muligheten dukket opp var det en enkel beslutning å bli med på satsingen. Leif Madsen Bærheim er virkelig en av nestorene i bransjen og har bygget et velrennomert miljø innenfor brannrådgivning i Stavanger. Kombinert med satsingen Head Energy har på bygg og anlegg er dette et konsept som jeg tror vi har veldig gode forutsetninger for å lykkes med, sier Andreas Wang Gulbrandsen.

Styreleder og faglig leder i Head Energy BrannCon, Leif Madsen Bærheim

Om Head Energy BrannCon

Head Energy BrannCon har kontorer i Stavanger og Oslo og tilbyr blant annet:

  • brannprosjektering
  • brannkonsept
  • brannstrategi
  • brannteknisk tilstandsanalyse
  • brannrapport
  • og brannteknisk vurdering.

Vi jobber med både offentlige og private byggherrer på både nybygg og rehabilitering av bygg, borettslag og sameier.

Flere nyheter fra bygg & anlegg i Head Energy