Head Energy og Norges Volleyballforbund har gleden av å meddele et nytt samarbeid rundt landslaget i sittevolleyball frem mot EM i Stavanger i 2025.

-At vi har fått Head Energy som sponsor betyr at vi kan øke satsingen frem mot EM i 2025. Vi kan ha flere landslagsdøgn sammen og utvikle laget med mål om å bli en medaljekandidat foran fulle tribuner i Stavanger, sier trener for herrelandslaget i sittevolleyball, John Walstad.

-Vi gleder oss veldig til å ta fatt på samarbeidet med landslaget i sittevolleyball og til å følge arbeidet frem mot EM i Stavanger. Paraidretten er et enormt viktig inkluderingsverktøy for å fremme folkehelse og vi er imponert og inspirert av hvordan Norges Volleyballforbund har valgt å sidestille parasatsingen med den ordinære satsingen, sier Direktør for Marked og Kommunikasjon i Head Energy gruppen, Håkon Skogseth-Jacobsen.

Iver Horrem er Markedssjef i Norges Volleyballforbund og ser også fram mot samarbeidet med Head Energy.
– Gjennom ambisjonen En Idrett-Like muligheter har vi klart å danne landslag i sittevolleyball for menn og kvinner med støtteapparat som skal prestere under EM på hjemmebane i 2025. Det er svært gledelig at Head Energy ikke bare bidrar til at våre landslag kan satse mer, men at selskapet også ser markedsverdien i landslagene og ønsker å bruke dette i sin kommunikasjon utad.

John Walstad - Trener for herrelandslaget i sittevolleyball

Se videoen om hva det nye sponsoratet betyr for landslaget:

Flere nyheter fra Head Energy