Head Energys subsea- og teknologidivisjon er tildelt en kontrakt med subsea-kontraktøren AKOFS Offshore gjeldende fartøyene AKOFS Santos og Aker Wayfarer. Begge båtene er engasjert av Petrobras. Avtalen har en varighet på 3 år og inkluderer leveranse av overvåkningssystem til subsea-installasjoner, serviceavtale og årlig vedlikehold.

Operations Manager Hege Holemark og Managing Director i Head Energy Multicontrol, Trond Erik Gundersen

-Vi er svært takknemlige for tilliten AKOFS har vist oss. Dette er en solid anerkjennelse av Operations Manager Hege Holemark og det svært kompetente og hardtarbeidende RLWI-miljøet vårt. Gjennom skyhøyt servicenivå og fokus på kundenes behov har de bygget et renommé og portefølje som gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner, sier Managing Director i Head Energy Multicontrol, Trond Erik Gundersen.

Kontraktene inkluderer også innhenting av operasjonelle data og visualisering i sanntid.

Flere nyheter fra Head Energy:

Foreløpige resultater for 2022

februar 7th, 2023|0 Comments

Ny omsetningsrekord, akseptabel lønnsomhet og solid strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2022 omsetning på mNOK 978, opp 51% sammenlignet med 2021 omsetningen. Resultatmarginen er noe ned i 2022, hovedsakelig grunnet sterk vekst [...]