Equinor har tildelt Head Energy Solve konseptstudie for håndtering av VOC-gass som frigjøres ved lasting av kondensat fra tank til skip på LNG fabrikken på Melkøya. Arbeidet med studiet er allerede startet og skal ferdigstilles mai 2024.

Prosjektet har som hovedmål å bedre arbeidsmiljøet på og rundt anlegget på Melkøya, samt å redusere miljøbelastningen på området.

-Vi takker Equinor for tilliten på nok et prosjekt og ser frem til å levere en godt fundamentert konseptutredning i tråd med Equinors forventninger. Å bidra til forbedret arbeidsmiljø på anlegget og redusert miljøbelastning ser vi som ekstra motiverende ved studien. Vi går nå inn i 2024 med god forutsigbarhet og en diversifisert portefølje av studier mot Equinor, sier administrerende direktør i Head Energy Solve, Øyvind Reksten.

-Dette er en strategisk viktig jobb for oss og vi gleder oss over det gode samarbeidet med Equinor. Vi ønsker å ta en tydelig posisjon som en pålitelig og effektiv aktør i modifikasjonssegmentet og opplever at vi har lykkes godt med denne utviklingen i 2023, først og fremst takket være et dedikert team av kunnskapsrike ingeniører, sier CEO i Head Energy gruppen, Morten Leikvoll.

Hvem er Head Energy Solve?

Vi leverer multidisipline modifikasjoner av prosessanlegg. Les mer om oss og se våre ledige stillinger:

Flere nyheter fra Head Energy Solve: