Vi er svært glade for å kunne fortelle at Christoffer Pedersen er tilbake i Head Energy og går inn i vår PA-avdeling i Stavanger. Christoffer styrker oss på teknisk prosjekt- og byggeledelse.

Christoffer har bakgrunn som elektroingeniør og elektriker og har mange års erfaring fra både bygg og infrastruktur. Han har de siste 5 årene jobbet med store komplekse infrastrukturprosjekter på entreprenørsiden.

Christoffer er allerede i gang med sitt første prosjekt i Head Energy, som prosjekt- og byggeleder for nytt tilbygg og ombygginger av eksisterende bygningsmasse, dette skal bli til et større butikk- og lagerprosjekt på Forus.

-Head Energy har bygget et solid fagmiljø, har en veldig spennende prosjektportefølje og solide kunder, så dette føltes som et godt tidspunkt å komme tilbake. Det er også et unikt arbeidsmiljø her og godt samarbeid på tvers av avdelingene, så jeg gleder meg veldig til fortsettelsen, sier Christoffer Pedersen.

-Christoffer gir oss en ny dimensjon innen tekniske fag og vil bidra til at PA-avdelingen vår tar nye steg i årene som kommer. Han har svært god teknisk forståelse, viktig erfaring fra både bygg og samferdsel og han kommuniserer svært godt med kundene, så vi er veldig stolte over å få han med på laget, sier avdelingsleder for prosjektadministrasjon i Head Energy, Bengt Frantzen.