Head Energy utvider nå konsulentavdelingen med egen satsing på IT. Torbjørn Selmer vil lede den nye avdelingen og har ambisjoner om å skape et solid miljø med tydelig profil både faglig og sosialt.

-Selv om IT er et relativt nytt satsingsområde for oss har vi allerede fått ombord en god stamme på 20 dyktige IT spesialister som er i oppdrag for store kunder innen energi og akvakultur. Vi føler nå at volumet vi leverer har passert et punkt der det blir naturlig å etablere en egen avdeling. Da kan vi spisse satsingen vår og betjene kundene enda mer målrettet, samtidig som vi kan bygge et internt miljø med en tydelig profil både faglig og sosialt. Dette har vi god erfaring med fra tidligere etableringer og satsinger, sier Torbjørn Selmer, som blir avdelingsleder for IT-satsingen.

 

Tror kundeporteføljen gir unike muligheter

Daglig leder i Head Energy Consulting, Anders Lunde, tror digitaliseringen og teknologiutviklingen innen energi, akvakultur, industri og bygg & anlegg gjør at dette er et perfekt tidspunkt for Head Energy å etablere et IT-miljø:

-Vi ser at forskjellene innen teknologiutvikling, systemer og prosjektmetodikk har blitt mindre mellom områdene energi, oppdrett, industri og bygg. Det gir en interessant mulighet for oss i måten vi jobber med konsulentene våre og kundene våre, men jeg tror også det gjør at fremtidens arbeidsmarked for IT-konsulenter blir veldig spennende, sier Anders Lunde.

-Torbjørn har god forståelse for hvilke behov IT-kundene våre har og er flink til å matche høykompetente konsulenter med interessante prosjekter og utviklende miljøer. Jeg tror absolutt han er riktig person til både å utvikle konsulentvirksomheten vår på IT og legge grunnlaget for et sterkt fagmiljø internt, legger Lunde til.