Head Energy har etablert en egen avdeling for eiendomsjuridiske tjenester. Dag Ove Søvik blir leder for den nye avdelingen og får med seg Steinar Dahle og Christer Smolka. Eiendomsutvikling, grunn- og rettighetserverv, og byggesak er hovedytelsene for avdelingen.

-Med den bredden Head Energy har bygget opp innen bygg, anlegg og infrastruktur var dette et godt tidspunkt å etablere en egen og spisset satsing på eiendomsjuridisk. Med Steinar Dahle og Christer Smolka har vi et solid og respektert fagmiljø fra dag en. Det betyr at vi kan være kundefokuserte og virkelig være på ballen når det er behov, sier Dag Ove Søvik.

Avdelingen er etablert ved Head Energys Stavanger-kontor, men skal betjene både store og små kunder over hele landet.

Jurist og Seniorrådgiver, Steinar Dahle, har lang erfaring fra blant andre Kluge Advokatfirma, Forsvarsbygg, Stavanger kommune, Matricula AS og Terratec AS. Han trekker frem fleksibiliteten i Head Energy og muligheten for å bygge et nytt fagmiljø som de viktigste årsakene til å ta steget over:

-Muligheten til å bygge noe, ved siden av å få arbeide faglig og bistå kunden veide veldig tungt i beslutningen min. Med et effektivt og fleksibelt miljø får vi hjulpet kunden når behovet oppstår og kan bygge sterke og langvarige relasjoner. Det har jeg veldig troen på. I tillegg er det et fantastisk arbeidsmiljø i Head Energy som det har vært veldig fint å bli en del av, forteller Steinar Dahle.

Christer Smolka har lenge arbeidet som Anskaffelses- og byggesaksrådgiver i Head Energys avdeling for Prosjektadministrasjon og har jobbet tett opp mot et stort antall kunder i både større og mindre prosjekter. Nå blir denne rollen en del av Eiendomsjuridisk hvor Smolka skal dekke ansvarlig søk, byggesaksrådgivning, og anskaffelse.

Daglig leder i Head Energy Infra AS, Øyvind Aarre, tror en egen avdeling for eiendomsjuridiske tjenester vil gi positive synergier for hele Head Energy gruppens satsing på bygg & anlegg:

-Dette er ettertraktede og svært dyktige fagfolk, så jeg tror vi treffer et veldig behov i markedet med denne satsingen. Jeg tror også at dette gir oss noen spennende muligheter til å utvide tilbudet, spesielt innen prosjektadministrasjon, men også innen eksempelvis arealplanlegging, avslutter Aarre.

Dette er Eiendomsjuridisk i Head Energy:

Dag Ove Søvik
– Avdelingsleder Eiendomsjuridisk

Cand.jur. fra Universitetet i Oslo

Lang erfaring innen grunn og rettighetserverv og eiendomsjus fra blant annet Statnett, Rambøll og Sandnes kommune.

dag.ove.sovik@headenergy.no
+47 948 27 015

Steinar Dahle
– Seniorrådgiver Eiendomsjuridisk

Cand.jur. Universitetet i Bergen

Omfattende erfaring innen eiendomsutvikling- og rådgivning fra blant andre Forsvarsbygg, Stavanger kommune, Matricula AS og Terratec AS.

steinar.dahle@headenergy.no
+47 908 73 790

Christer Smolka
– Anskaffelses- og Byggesaksrådgiver

BSc Internasjonal Markedsføring,
Handelshøyskolen BI

Lang erfaring fra både innkjøp og salg fra blant andre Aker Solutions, Xait og Sunnhordland Interkommunale Innkjøpsforum. Har i Head Energy hatt rollen som Anskaffelses- og byggesaksrådgiver og har hatt tett oppfølging av private og offentlige byggherrer i både større og mindre prosjekter.

christer.smolka@headenergy.no
+47 918 02 512

Flere nyheter fra Head Energy: