Head Energy Sweden og Head Energy gruppen har gleden av å annonsere at fra 1.juni 2023, har Mårten Jansson gått inn i rollen som Visedirektør og partner.  Jansson vil ha base i Halmstad og bidrar til å øke Head Energys fotavtrykk i regionen betydelig. Mårten kommer fra stillingen som regionsdirektør for Sør-Sverige i Etteplan.

Vi er svært glade for å ha Mårten om bord og ser frem til å styrke vår posisjon i Sverige. Jeg kjenner Mårten godt fra tiden vi jobbet sammen i IKG Group, og er trygg på at han passer perfekt inn i Head Energy Sweden og vår tilnærming til både kandidater og kunder i regionen, sier administrerende direktør for Head Energy Sweden, Magnus Ahlmark.

– Det er med stor glede at jeg slutter meg til Head Energy Sweden AB. Jeg mener Head Energy er godt posisjonert til å vokse i flere markeder som blir sentrale i arbeidet med å løse mange av de viktige utfordringene samfunnet må håndtere i årene fremover, sier Mårten Jansson.

Mårten Jansson er 46 år gammel og bor sammen med sin familie utenfor Halmstad. Han har tidligere jobbet for SAAB, Semcon, IKG Group og Etteplan. Som ung var Mårten en talentfull langrennsløper på elitenivå i Sverige. I dag er han en dedikert innebandytrener, samt golfspiller og skiløper på hobbynivå.

Etablerer kontor i Halmstad

Magnus Ahlmark og Maria Bergström har bygget opp et solid fundament for Head Energy Sweden, med imponerende resultater og en dedikert og dyktig gruppe ansatte. Mårten Janssons inntreden i teamet markerer en viktig milepæl for vår virksomhet, da vi nå dekker det sørvestlige Sverige med et erfarent team, sier styreleder i Head Energy gruppen, Nils Haukland.

Mårten Jansson

Dette er Head Energy Sweden

Head Energy Sweden er et ingeniør- og konsulentselskap som tilbyr en rekke tjenester innen prosessindustri, energi og produktutvikling.
Vi har kontorer i Göteborg, Stenungsund og Halmstad, men betjener anerkjente kunder over hele Sverige.

Head Energy Sweden er en del av Head Energy gruppen, et skandinavisk ingeniør- og teknologihus med over 750 ansatte og virksomhet i Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike og Polen.

Vår visjon er å bringe våre ansatte og kunder ett steg foran – one step ahead.

Flere nyheter fra Head Energy:

Foreløpige resultater for 2023

mars 7th, 2024|0 Comments

Ny omsetningsrekord, noe lavere marginer, målrettet strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2023 omsetning på mNOK 1.208, opp 23% sammenlignet med 2022 omsetningen. Resultatmarginen er ned i 2023, hovedsakelig grunnet svakere resultater i [...]