Head Energy er glade for å kunne presentere David Hasseløy og Jarle Larsen Strandskogen som våre nye kolleger i Oslo. David og Jarle skal videreutvikle konsulentvirksomheten vår mot Østlandsmarkedet.

Både David og Jarle har store nettverk og omfattende erfaring fra salg, kommunikasjon og markedsføring. I startfasen jobber de tett sammen med Torbjørn Selmer og resten av konsulentavdelingen på Head Energys Stavangerkontor.

-Dette blir veldig spennende, og en utfordring vi gleder oss veldig til å ta fatt på. Vi får den beste starthjelpen og oppfølgingen som er mulig av Torbjørn og teamet i Stavanger, sier David Hasseløy.

-Vi kommer inn i et selskap hvor rutiner og systemer fungerer veldig bra og hvor det allerede er en meget spennende kundebase, så det er en stor trygghet for oss, legger Jarle Larsen Strandskogen til.

 

Store vekstmuligheter og viktig marked

Team Manager i Head Energy Consulting AS, Torbjørn Selmer, har hovedansvaret for opplæringen av David og Jarle. Han tror kombinasjonen av menneskelige egenskaper og salgstalent vil gi Oslo-duoen suksess.

-Jeg kjenner både David og Jarle fra tidligere og vi har lignende bakgrunn fra salg og kommunikasjon. Nå handler det om å gi dem en god innføring i systemer og prosedyrer slik at de kan komme kjapt i gang med det praktiske arbeidet og bruke de menneskelige egenskapene som begge besitter. Evnen til å få folk med seg og til å føle seg trygge, tydelig kommunikasjon og evne til å skape trivsel og samhold tror jeg vil gi suksess, sier Torbjørn Selmer.

Managing Director i Head Energy Consulting AS, Anders Lunde, mener dette er et gunstig tidspunkt å utvide Oslo-satsingen:

Vi er et vekstdrevet selskap og det er ingen tvil om at det største potensialet for vekst for vår del nå ligger i Oslo-området. Vi har allerede gode kunder i og rundt Oslo, men ser at vi trenger flere personer som har dette som hovedfokus. David og Jarle besitter de egenskapene som vi ser er viktige for å lykkes i dette markedet og vi har stor tro på at de vil levere gode resultater for Head Energy – og det skal vi gi dem så gode rammer som mulig for å få til, sier Anders Lunde.