Head Energy er svært glade for å kunne meddele at Anne Mette Christiansen er vår nye Sales Consultant ved Esbjerg-kontoret. Dette er en ytterligere styrking av selskapets satsing mot offshore vind-industrien.

Anne Mette Krebs Christiansen har en omfattende bakgrunn fra ulike HR stillinger og har tidligere jobbet for blant andre JobTeam A/S, CS Electric ApS og Esbjerg Erhvervsutvikling. Christiansen har bygget et solid nettverk innen offshore vind-sektoren i Danmark og har videre lang erfaring fra forretningsutvikling i Esbjerg-distriktet.

-Jeg gleder meg over å bli en del av Head Energy laget og bidra til utviklingen av selskapet i årene som kommer. Resultatene Head Energy Danmark har oppnådd i sitt første driftsår er imponerende og jeg tror det er stort potensial for videre vekst i et meget spennende marked, sier Anne Mette Christiansen.

-Å få Anne Mette om bord har vært en prioritet for oss og vi føler oss trygge på at vi har valgt den riktige kandidaten. Både Head Energy og offshore vind-markedet er i rask utvikling og vi er sikre på at Anne Mette vil gi viktige bidrag til fremtidig suksess, både for kontoret i Esbjerg og for Head Energy Gruppen totalt sett, sier General Manager for Head Energy Danmark A/S, Anders Frederiksen.