Head Energy har gleden av å ønske tre nye talenter velkommen til vårt kontor i Stavanger. Prosjektingeniør VVA Agathe Malmberg, Arealplanlegger Vibeke Fardal og Prosjekt- og byggeleder Håvard Bjelland har nå startet hos oss.

-Jeg har bare vært her en uke, men føler meg allerede som en del av teamet og får bidra med prosjektering første uken på jobb! Det er veldig spennende og kjekt å få være med fra start og bli utfordret fra dag en, med god hjelp fra kjekke kollegaer. Vi har mange spennende prosjekter så jeg gleder meg til å få være med på flere av disse, forteller Agathe Malmberg.

Head Energy opplever stor etterspørsel i markedet og har flere spennende oppdrag innen både Prosjektadministrasjon og Plan & prosjektering. Å styrke staben med nye talenter har vært høyt på prioriteringslisten.

-Ettersom vi er et miljø i stor vekst er det viktig å knytte til seg de største talentene. Da sikrer vi oss både god fagkompetanse og evnen til å forbli fremtidsrettet og ambisiøse. I Agathe, Vibeke og Håvard har vi også fått tre veldig fine personligheter som vil passe godt inn i arbeidsmiljøet vårt, sier leder for Plan og prosjektering i Head Energy, Sindre Bøe.

-Det er veldig kjekt å endelig få dem inn på kontoret, etter intervjurunder og ansettelser over Teams. Nå er det opp til oss å gi dem en god start og hjelpe dem med å bygge opp den tryggheten og erfaringen som skal til for å gi kundene gode opplevelser. At tre så ettertraktede talenter velger å satse på Head Energy og vårt fagmiljø tar vi også som et stort kompliment og føler oss veldig takknemlige for, sier leder for Prosjektadministrasjon, Øyvind Aarre.