Fra venstre: David Hasseløy, Jarle Larsen Strandskogen, Marian Østby og Peter Stubseid Sørensen.

Møt Head Energys Oslo-avdeling

Head Energy Consultings Oslo-avdeling avslutter et imponerende år med ny rekord i antall ansatte og nye kontorer sentralt i Oslo fra og med januar 2023.

Siden oppstarten vinteren 2021 og frem til i dag har Head Energy Consultings Oslo-team hatt formidabel utvikling. Både Peter Stubseid Sørensen og Marian Østby har blitt med på laget som nå teller rekordmange konsulenter i oppdrag for et bredt spekter av attraktive kunder.

Marian Østby – Recruitment Consultant Head Energy Oslo

-Selv om det er en ung avdeling og vi ikke er mer enn fire som jobber sammen i teamet, føles det likevel som å komme inn i et etablert og velfungerende miljø.

Det tror jeg henger sammen med at vi både er et veldig sammensveiset team her på kontoret og at vi jobber så tett med resten av consulting-avdelingen. Dette gir oss mange fordeler som etablerte rutiner, rammeavtaler og en gjennomført samarbeids- og delingskultur, sier Marian Østby, som startet som Recruitment Consultant i august. Marian har blant annet lang erfaring som KAM, strategisk rådgiver og sponsoransvarlig i Aller Media.

Ser stort potensial i Oslo

Leder for Head Energys Oslokontor, David Hasseløy, gleder seg over etablert team og solid fart inn i 2023. Han tror vekstpotensialet er svært stort i regionen:

-I etableringsfasen og det første driftsåret har vi fått enormt mye støtte av våre kolleger i Stavanger og Bergen. Det har betydde enormt mye for hvordan vi har kunnet få kjapt fotfeste i markedet og bygge selvtillit. Nå merker vi at vi virkelig begynner å utvikle en egen identitet også og at vi er med på å bidra til gode resultater i gruppen. Jeg tror jeg snakker for hele Oslo-teamet når jeg sier at vi er veldig stolte av det vi har fått til i år, både her i Oslo og i konsulentvirksomheten totalt, sier Hasseløy.

-Videre tror jeg vi kan nå en del kunder innen olje og energi, som kun sitter i Oslo. Pluss store markeder innen både bygg og IT, for å nevne noe. Jeg mener vekstpotensialet i Oslo er enormt og at alt er mulig. Nøkkelen tror jeg blir å fortsatt balansere vekst, ambisjonsnivå og fokus i det vi holder på med, konstaterer David Hasseløy.

Klar for vekst i nye lokaler

I januar 2023 flytter Head Energy inn i nye, svært sentrale lokaler på Jernbanetorget. Jarle Larsen Strandskogen mener dette gir godt grunnlag for den videre utviklingen og ønsker seg flere deler av Head Energys virksomhet med på laget:

-Vi har trivdes godt i Oslo Atrium, men det er klart at når vi nå ikke er en nyetablering og har ansatte som har vært hos oss lenge, så blir det viktig å ha lokaler hvor vi kan vokse og bygge identitet videre.

Nå får vi svært gode fasiliteter og en veldig sentral beliggenhet. Så har vi også sett på de andre lokasjonene i selskapet at det ligger mange synergier i å ha flere av virksomhetene sittende sammen. I løpet av 2023 håper jeg vi kan få på plass en eller flere av de andre Head Energy selskapene her sammen med oss, avslutter Jarle Larsen Strandskogen.

Jarle Larsen Strandskogen – Team Manager Head Energy Oslo

Flere nyheter fra Head Energy: