Med noen av Norges mest erfarne prosjekt- og byggeledere i et solid fagmiljø, lokal forankring og et kompromissløst fokus på å yte kvalitet for kunden, er Head Energys PA-avdeling en trygg partner på både store og små byggeprosjekter

Head Energy tilbyr hele spekteret av ytelser innen prosjektadministrasjon og utfører oppdrag for både offentlige og private byggherrer. God prosjektadministrasjon er avgjørende for et godt resultat.
Vi bidrar gjerne allerede fra tidlig planleggingsfase for å sikre et godt utgangspunkt og ønsker å være en engasjert og trygghetsskapende partner for deg som kunde helt frem til realisering

Elin Vagle er prosjektleder i Head Energys PA avdeling

Hun har spesialisert seg på tidligfase og konseptvalg. Hun har lang erfaring fra blant annet store byggeprosjekter i Stavanger kommune og var sentral i arbeidet med en konseptvalgutredning for Lervigskvartalet i Stavanger sentrum.

Nå er Elin prosessleder i arbeidsgruppen for Akropolis-visjonen i Stavanger. Der sitter også Christoffer Pedersen, som har bred erfaring innen teknisk- prosjekt og byggeledelse.

Elin Vagle – prosjektleder PA
Bengt Frantzen er byggeleder for renoveringen av Stavanger Domkirke

Head Energy leverer prosjektledelse og byggeledelse på alt fra små til store næringsbygg, til store offentlige og private byggeprosjekter

– Allsidigheten er vår store styrke. Vi leder byggeprosjekter fra A til Å. Avdelingen består av mange dyktige seniorer med kompetanse på alle entrepriseformer, og i tillegg har vi flere yngre ansatte som har solid teknisk kompetanse, sier avdelingsleder Bengt Frantzen.

Selv er han byggeleder for renoveringen av Stavanger domkirke. Prestisjeprosjektet er unikt i norsk sammenheng og skal være ferdig til Stavangers by jubileum i 2025.

Les mer om Bengt og prosjektet i Stavanger domkirke

TITANIA

Hos Titania har prosjektlederne Bjørnar Rettedal og Armand Skandsen, sammen med SHA-koordinator Kjell Magne Ommedal spilt viktige roller under arbeidet med rehabilitering av DAM1, Dam 5 og Dam 6, samt bygging av ny anleggsvei.

Kontakt oss

Bengt FrantzenAvdelingsleder Prosjektadministrasjon
Øyvind AarreLeder Bygg, anlegg og infrastruktur

Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere. Ta kontakt med oss eller se våre ledige stillinger.