Head Energy vokser videre innen plan og prosjektering i Stavanger og ønsker nå å styrke fagmiljøet med nyutdannet landskapsarkitekt og VA-ingeniør.

Head Energy har et solid og voksende rådgivende fagmiljø i Stavanger og jakter nå på nye talenter innen landskapsarkitektur og VA-prosjektering. God opplæring og faglig støtte kombinert med spennende prosjekter fra dag en er nøkkelen, forteller Prosjektingeniør VVA, Agathe Malmberg:

-Jeg startet selv i Head Energy som relativt nyutdannet i 2021 og hadde en super opplevelse da jeg kom inn. Kombinasjonen av veldig erfarne og dyktige seniorer og et ungt og kreativt arbeidsmiljø var fantastisk. Det å få egne prosjekter tidlig er viktig for den faglige utviklingen, samtidig som det gir stor trygghet å ha seniorene å sparre med når det gjelder kommunikasjon med kunde og rundt faglige vurderinger. Og så har jeg veldig kjekke kollegaer og koser meg på jobb! Nå håper jeg vi kan skape den samme opplevelsen for den neste som kommer inn og gleder meg til å bli kjent med søkerne, sier Agathe.

Lagbygging på landskap

Åslaug Madsen har akkurat startet som fagansvarlig landskap i Head Energy og søker nå etter nylig utdannet landskapsarkitekt til kontoret i Stavanger. Tanken om lagbygging og et sterkt fagmiljø var viktig for hennes valg om å starte i Head Energy.

-Jeg hadde god kjennskap til plan og prosjektering i Head Energy fra tidligere og et veldig godt inntrykk, men det har vært veldig kjekt å få inntrykket bekreftet og komme inn i en gjeng som har noen veldig sunne og motiverende ambisjoner for årene fremover. Både prosjekter og arbeidsoppgaver er veldig varierte her og vi har en veldig spennende kundeportefølje, sier hun, før hun røper hva som ville være den perfekte kandidaten på landskap:

-Jeg tenker det er viktig med en person som både er kreativ, nysgjerrig og ønsker å se helheten i prosjekter. Både i sitt eget fag, men også i samspillet med de andre fagområdene. Sammen skal vi være med på å skape attraktive og spennende uterom og omgivelser i alle prosjektene vi utfører, avslutter hun.

Åslaug Madsen - fagansvarlig landskap i Head Energy

Flere nyheter fra Head Energy:

Foreløpige resultater for 2023

mars 7th, 2024|0 Comments

Ny omsetningsrekord, noe lavere marginer, målrettet strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2023 omsetning på mNOK 1.208, opp 23% sammenlignet med 2022 omsetningen. Resultatmarginen er ned i 2023, hovedsakelig grunnet svakere resultater i [...]