Med solid ordrebokvekst, spennende kundeportefølje og mer forutsigbarhet i markedet ønsker nå Øyvind Reksten å styrke engineeringteamet.

-Vi har hatt en god utvikling gjennom 2020 og inn i 2021. Med større bredde på kundesiden og en mer moden organisasjon er det naturlig at vi nå ser etter ressurser som kan være med å utvikle oss videre, sier direktør for EPCI & Engineering-tjenester i Head Energy, Øyvind Reksten.

 

Ønsker plattformerfaring

Øyvind Reksten mener Head Energy har klart å bygge et attraktivt engineeringmiljø og har merket økt interesse fra dyktige fagpersoner det siste året. Øverst på ønskelisten nå står ingeniører med plattformerfaring:

-Vi ønsker helt klart å knytte til oss personer som har «hands-on» plattformerfaring. Jeg tror noe av det som gjør oss til både en effektiv leverandør og en attraktiv arbeidsgiver er at vi gir ingeniørene våre varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du skal kunne være innom innkjøp, installasjon og oppfølging av leverandører. Vi legger også vekt på å skaffe oss av de beste verktøyene. I 2020 gikk vi over til Aveva Engineering, som jeg vil si har løftet oss betydelig, sier Reksten.