Head Energys subsea- og teknologidivisjon er tildelt en kontrakt med subsea-kontraktøren AKOFS Offshore gjeldende fartøyene AKOFS Santos og Aker Wayfarer. Begge båtene er engasjert av Petrobras. Avtalen har en varighet på 3 år og inkluderer leveranse av overvåkningssystem til subsea-installasjoner, serviceavtale og årlig vedlikehold.

Operations Manager Hege Holemark og Managing Director i Head Energy Multicontrol, Trond Erik Gundersen

-Vi er svært takknemlige for tilliten AKOFS har vist oss. Dette er en solid anerkjennelse av Operations Manager Hege Holemark og det svært kompetente og hardtarbeidende RLWI-miljøet vårt. Gjennom skyhøyt servicenivå og fokus på kundenes behov har de bygget et renommé og portefølje som gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner, sier Managing Director i Head Energy Multicontrol, Trond Erik Gundersen.

Kontraktene inkluderer også innhenting av operasjonelle data og visualisering i sanntid.

Flere nyheter fra Head Energy:

Head Energy tildelt studie av Equinor

februar 1st, 2023|0 Comments

Head Energy Solve er tildelt en studie gjeldende overhaling og utskiftning av ventiler på ilandføringsstasjonen til gassrørledningen Zeepipe i Zeebrugge, Belgia. Tildelingen inkluderer opsjon på ytterligere studier. -Dette er et svært spennende prosjekt vi [...]