Head Energy gruppen utvider nå satsingen på elkraftteknikk og etablerer et rådgivende miljø i Norge under navnet Head Energy NorGrid. Kjell Idar Lavik blir daglig leder for nyetableringen som skal betjene kunder i Norge og samarbeide med Head Energy DanGrid om å dekke hele det skandinaviske markedet.

-Vi ser et betydelig potensial for en egen satsing på høyspent prosjektering i Norge nå innenfor både energisegmentet og bygg, anlegg og infrastruktur. Vi har allerede fått på plass et meget erfarent kjerneteam og ser nå etter flere dyktige elkraftingeniører å bygge satsingen rundt, sier Kjell Idar Lavik.

Head Energy NorGrid skal levere ingeniørtjenester innen elkraftsektoren, med spesielt fokus på vannkraft, vindkraft, solenergi, industri og elektrifisering.  Selskapet planlegger betydelig vekst i årene fremover, men vil kunne håndtere større prosjekter fra dag én gjennom samarbeid med Head Energy gruppens danske virksomhet innen høyspent prosjektering, Head Energy DanGrid.

Kjell Idar Lavik fortsetter som mentor i Head Energy Consulting

Kjell Idar Lavik er en av gründerne i Head Energy gruppen og har de siste årene vært regionleder i Head Energy Consulting Bergen. Lavik vil fortsette i en mentorrolle for den nye lederduoen i konsulentvirksomheten i Bergen, Sebastian Pettersen og Sigurd Danielsen.

-Sebastian og Sigurd har kommet inn i sine nye roller med stor entusiasme og har en klar visjon for hvordan de ønsker å utvikle konsulentvirksomheten i Bergen videre. Begge to har vist at de er sterke kommersielt, samtidig som de er dyktige til å behandle mennesker og forstå hva som er viktig for både ansatte og kunder. De har også et solid lag rundt seg med perfekt balanse mellom erfaring og pågangsmot og jeg gleder meg til å følge utviklingen deres videre, avslutter Kjell Idar Lavik.

Fra venstre: Sigurd Danielsen, Kjell Idar Lavik og Sebastian Pettersen

Flere nyheter fra Head Energy