Høsten 2023 starter vi flyttingen av hele virksomheten vår i Bergen til Bergen Business Park på Flesland. Med dette blir alle selskaper og avdelinger i Bergen igjen samlet under samme tak og vi får moderne og flotte lokaler å vokse videre i.   

-Med den formidable veksten vi har hatt i Head Energy de siste årene, har vi for lengst vokst ut av de nåværende lokalene på Nordås. I tillegg har enkelte av virksomhetene våre behov som vi ikke kan ivareta uten å måtte se på leie av tilleggslokaler. Vi har allerede måtte flytte deler av virksomheten til egne lokaler grunnet plassmangel, men målet har hele tiden vært å få alle samlet igjen, noe vi nå klarer å oppnå i de nye lokalene på Flesland.

For oss har det vært viktig å finne miljømessig gode, energieffektive bygg som er sertifisert til høyeste standard. Bergen Business Park er nettopp dette. I tillegg er lokalene nye og moderne, og servicetilbudet utrolig bra med ekstra møterom, restaurant og treningsmuligheter på Comfort Hotel Bergen Airport like ved siden av, sier Preben Andre Onarheim, COO i Head Energy.

Foto: Bergen Business Park

I Bergen Business Park flytter vi inn i elegante, lyse lokaler med meget god standard.

Det er lagt stor vekt på at lokalene skal være med å utvikle et godt fysisk og sosialt arbeidsmiljø. Dette gjelder elementer som temperatur, ventilasjon, møterom, stillerom og støydemping med mer.

– Utover dette har vi lagt stor vekt på at de nye lokalene gir gode rammer for den videre veksten vi ser for oss i årene som kommer. Her vil vi kunne ivareta de ulike fagmiljøene våre innen engineering, teknologiutvikling, og bygg & anlegg, samtidig som vi får videreutvikle det gode miljøet og identiteten vår i lokaler som har svært gode sosiale møteplasser.

Fakta om Bergen Business Park:

  • Bergen Business Park ligger et steinkast unna Bergen Lufthavn Flesland og Bybanen.
  • Prosjektet er samarbeid mellom Linstow og Flesland Holding AS.
  • Næringsparken består i dag av ferdigstilte Expobygget og Midtbygget, samt Veksthuset som er i prosjekteringsfasen.
  • Ved siden av næringsparken finner du hotell Comfort Bergen Airport med konferansefasiliteter, restaurant og treningsrom.
  • Tilpasset kravene til fremtidens leietakere er kontorlokalene bærekraftige, arealeffektive og moderne.
  • Samtlige bygg i næringsparken er miljøsertifiserte som BREEAM Excellent.
  • Bergen Business Park planlegges utviklet i flere faser. Veksthuset er det eneste bygget som gjenstår i fase én. 30.000 av 187.000 kvadratmeter er bygget ut i dag.

Les mer på Bergen Business Parks nettsider.

Midtbygget. Foto: Bergen Business Park

Flere nyheter fra Head Energy:

Foreløpige resultater for 2023

mars 7th, 2024|0 Comments

Ny omsetningsrekord, noe lavere marginer, målrettet strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2023 omsetning på mNOK 1.208, opp 23% sammenlignet med 2022 omsetningen. Resultatmarginen er ned i 2023, hovedsakelig grunnet svakere resultater i [...]