Head Energy er glade for å kunne presentere Erik Grinde som vår nyeste forsterkning i konsulentavdelingen i Stavanger. Erik har lang erfaring fra bransjen og imponerende resultater å vise til.

Erik Grinde går inn i stillingen som Senior Team Manager i konsulentavdelingen vår i Stavanger. Erik kommer fra NES Global Talent hvor han arbeidet i 10 år. Han har også lang erfaring fra RC Consultants.

-Head Energy har klart å ta en imponerende posisjon i konsulentmarkedet og utmerker seg med et veldig inspirerende og fremadstormende miljø som har tatt fantastisk godt imot meg. At de også har en bred portefølje av kunder og prosjekter, samt egne fagmiljøer på huset, gjør at jeg ser dette som et veldig spennende selskap å gå inn i, sier Erik Grinde.

-Erik kommer inn med stor erfaring og et imponerende nettverk. Han har også viktig spisskompetanse på anbud og kontrakt, og vil bli en viktig ressurs for oss på flere områder kommersielt. Han er også en veldig fin og lun type som passer godt inn i miljøet vårt, sier leder for Head Energys konsulentavdeling i Stavanger, Anne Line S. Olsen.