Head Energy gruppens ISO-sertifiseringer gjeldende kvalitetsledelse, miljø og helse & sikkerhet videreføres for både Head Energy AS og avdelingene for henholdsvis engineering og subsea & teknologi.

 -Det er gledelig å få dette på plass og det gir forutsigbarhet og viktige rammer for det videre arbeidet med forretningsutvikling og vekst i hele organisasjonen, sier COO og ansvarlig for HMS og kvalitet i Head Energy gruppen, Preben A. Onarheim.

Subsea- og teknologiavdelingen Head Energy Multicontrol er fortsatt sertifisert som produsent og leverandør av produkter. Med flere pågående utviklingsprosjekter er dette avgjørende for å håndtere et planlagt skaleringsløp, sier daglig leder Trond Erik Gundersen:

-Vi jobber systematisk med å utvikle produkter, løsninger og teknologi som skal kommersialiseres. For å ta spranget fra utvikling til produksjon og kommersialisering er det viktig at struktur, metodikk og fremfor alt sporbarhet er sikret. En tredjepartsgodkjenning er et særdeles viktig og godt verktøy i den prosessen, sier Gundersen.

Organisasjon i stor utvikling

Med betydelig vekst innen alle gruppens virksomhetsområder og mer komplekse oppdrag og kontrakter, mener Preben A. Onarheim sertifiseringsarbeidet må videreføres år for år og må gjelde for stadig flere av de operative enhetene. Samtidig mener han sertifiseringsprosessene til nå viser at Head Energy har en innarbeidet og gjennomført kultur for kvalitet, etterrettelighet og åpenhet:

-En sertifiseringsprosess kan fort bli krevende og en kan komme bakpå med hensyn til dokumentasjonen som skal legges frem og redegjøres for. Det som har vært en rød tråd gjennom alle disse prosessene til nå er at selskapene har meget god kontroll på egne prosedyrer og tilhørende dokumentasjon. Da blir selve tredjepartssertifiseringen nærmest en formalitet, fordi kulturen i utgangspunktet er veldig god. Det mener jeg vi skal være stolte av som organisasjon og jobbe hardt for å videreføre, avslutter Onarheim

Trond Erik Gundersen og Hege Kristin Holemark i Head Energy Multicontrol

Foreløpige resultater for 2023

mars 7th, 2024|0 Comments

Ny omsetningsrekord, noe lavere marginer, målrettet strategisk utvikling. Head Energy Gruppen rapporterer foreløpig 2023 omsetning på mNOK 1.208, opp 23% sammenlignet med 2022 omsetningen. Resultatmarginen er ned i 2023, hovedsakelig grunnet svakere resultater i [...]